Branchegroep Horeca 2025
Alleen beschikbaar voor SRA-leden. Log in om in te schrijven of te bestellen.
Overzicht
Accountant vennoot/medewerker, Mkb-adviseur
Overall leerdoel:
Op de hoogte blijven van de belangrijkste branche-ontwikkelingen en adviesthema’s en dit kunnen toepassen in de accountantsadviespraktijk.
- Belangrijkste adviesthema’s en vraagstukken in de branche te identificeren.
- Branchekennis te ontwikkelen en verdiepen op basis van data, presentaties en casuïstiek.
- Om unieke branchekennis te vertalen in toegevoegde waarde voor mijn klant.
Inhoud
Met de individuele passie en betrokkenheid én de gebundelde klantenkennis van SRA-kantoren samen, ontstaat een schat aan kennis en informatie over de mkb-ondernemer en zijn omgeving.
De focus ligt op hotels en restaurants.
- Trends, ontwikkelingen en strategische thema’s in de branche
- Data-analyse uit het BIZ-benchmarkplatform
- Adviesonderwerpen en specifieke branchekennis
- Interessant netwerk (deelnemers en stakeholders in de branche)
Het overleg staat uitsluitend open voor de adviseur met veel kennis van en ervaring in de horeca. Voor een maximaal rendement is het noodzakelijk dat de vaste deelnemers ervaringen en vraagstukken uit de praktijk inbrengen. Tevens wordt van de deelnemers een gedegen voorbereiding verwacht en uiteraard de aanwezigheid bij de bijeenkomsten.
De bijeenkomsten starten altijd om 16.00 uur (einde: 18.00 uur) en zijn alleen toegankelijk voor leden van deze branchegroep. Voordelen van een lidmaatschap zijn:
- U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche;
- u bent verzekerd van deelname aan de vier bijeenkomsten;
- u heeft invloed op de keuze van de thema's en de te behandelen stof;
- u investeert totaal 8 PE-uren (RA/AA) en verdient 8 PE-punten (RB).*
Een (persoonsgebonden) jaarlidmaatschap kost voor het seizoen 2025 € 475,- voor vier bijeenkomsten (€ 119,- per bijeenkomst). De bijeenkomsten van de branchegroepen worden gehouden op het SRA-Kantoor in Utrecht.
De gewenste omvang van dit overlegorgaan is circa 12 á 15 deelnemers.
Locatie & Datum
Programma
De bijeenkomsten vinden plaats bij SRA te Utrecht op onderstaande data. Inloop is vanaf 15.30 uur.
Tijden: 16.00 - 18.00 uur met aansluitend een borrel.
- Donderdag 20 maart 2025
- De horecabranche in 2025: wat kunnen we verwachten?
Jos Klerx - sectormanager horeca, recreatie en toerisme bij Rabobank
- De horecabranche in 2025: wat kunnen we verwachten?
- Dinsdag 3 juni 2025
- Bedrijfsbezoek NBC Congrescentrum - Justin van Hooijdonk
- Donderdag 11 september 2025
- Dinsdag 11 november 2025